четверг, 9 августа 2012 г.

На XIV Зїзді Партії відродження села висунули 35 кандидатів в народні депутати України

07 серпня 2012 року в місті Києві в приміщенні Облспоживспілки відбувся XIV позачерговий Зїзд Партії відродження села, на якому були присутні 84 делегати.
На Зїзді було прийнято передвиборчу програму, з якою Партія піде на вибори, та участь Партії у виборах до Верховної Ради України по мажоритарних округах.

З доповіддю на Зїзді виступив Голова Партії відродження села Дмитро Воронін. В обговоренні прийняли участь: Іван Томич – Почесний голова Партії відродження села, Голова Союзу учасників сільськогосподарських Кооперативів України; Микола Миркевич - Президент Асоціації фермерів та приватних землевласників України; Володимир Гуменюк - Голова Всеукраїнського об’єднання ветеранів; Михайло Полянчич – Народний депутат України; Іван Заєць – народний депутат України; Віктор Стріха – пенсіонер, колишній провідний фахівець ГУМНС в м. Києві.
На З’їзді було прийнято рішення висунути та підтримати кандидатів-мажоритарщиків, які будуть відстоювати відродження українського села: Віктора Продіуса – округ № 94, Петра Шелиха – округ № 131, Михайла Полянчича – округ № 167, Віктора Стріху – округ № 97, Леоніда Кириченка – округ № 185, Наталію Швачку – округ № 214, Дмитра Вороніна – округ № 216 та інших. Всього – 35 кандидатів – мажоритарщиків.
Виступаючі на Зїзді переконані, що у Верховній Раді нового скликання обовязково будуть представники, висунуті Партією відродження села.
Прес-служба ПВС