четверг, 30 августа 2012 г.

Дарничани – це теж Кияни, пане Попов!



Кандидат в депутати до Верховної Ради України, Голова партії відродження села Дмитро Воронін 29, 30 серпня 2012 року провів ряд зустрічей із мешканцями мікрорайонів Соцміста і Старої Дарниці.
На зустрічах була обговорена економічна ситуація в країні, мізерні зарплати та пенсії простих людей, рівень медичного та соціального обслуговування.
Але найболючішим для мешканців Дарниці є повсякденні проблеми, які легко вирішити адміністрацією районів та ЖЕКами при бажанні їх вирішити. Це: облаштування в дворах дитячих майданчиків, де б було можна гратися дітям, хоча б мінімальний ремонт під’їздів й дахів будинків – хрущівок, щоб під час дощів не затікали стіни у квартирах та під’їздах.
Так, ініціативна група із 60-ти чоловік з будинків Гагаріна, 13Б, 15; Бульвару верховної ради 26А,Б,В вже більше восьми років борються з ЖЕКом, щоб засипати котлован, виритий на місці дитячого майданчика та облаштувати майданчики для дітей. В будинку №26В  по Бульвару Верховної Ради декілька років не можуть провести ремонт дахів для того, щоб не заливало під’їзд, два роки взимку люди сидять практично без опалення в квартирах.
Такі ж ініціативні групи, які намагаються облаштувати у своїх дворах дитячі майданчики, створені у всіх мікрорайонах.
По проспекту Воззєднання 1, Воззєднання 7, які зібрали по 70 підписів мешканців, а «віз і нині там», території подвіря забирають під стоянки для машин, а дітям ніде гратися. Така ж ситуація і в дворах будинків № 13,15 по вул. Тампере. ЖЕКи також не можуть вирішити елементарні проблеми стосовно освітлення у дворах та громадського туалету, який створили власники кіосків на Ленінградській площі із будинку 2 по пр. Гагаріна тощо. В таких умовах складається враження, що Київ для міської влади – це лише Хрещатик та пагорби Печерська, а все, що знаходиться за їх межами – вже не відноситься ні до Києва, ні до Киян.
Ми звертаємося до Голови Київської міської адміністрації – Олександра Попова та міністра ЖКХ Анатолія Близнюка перевірити роботу своїх підлеглих по вищенаведених фактах та прийняти кардинальні міри.
Якщо керівники ЖЕКів не можуть навести елементарний порядок на підпорядкованих їм територіях, їх треба давно звільнити.

Голова Партії відродження села
Дмитро Воронін