четверг, 21 июня 2012 г.

Всеукраїнський громадсько-політичний форум «Буде село – буде Україна»


20 червня 2012 року в приміщенні Будинку вчителя відбувся Всеукраїнський громадсько-політичний форум «Буде село – буде Україна».
На Форум прибули 275 делегатів від громадських організацій та Партії відродження села з усієї України. Відкрив Форум Голова Партії відродження села Дмитро Воронін, який зазначив, що партія об'єднує свії зусилля заради порятунку українського села, збереження мови, культури і традицій з Всеукраїнськими громадськими організаціями, які представляють широкі верстви населення, працюючи самовідданно не один рік на благо України, суспільства і громади.

На Форумі також виступали: Микола Миркевич - Президент Асоціації фермерів та приватних землевласників України, який підкреслив, що лише спільними зусиллями можна відродити українське село; Володимир Гуменюк - Голова Всеукраїнського об’єднання ветеранів, який зазначив, що ветеранська організація завжди стояла на позиції збереження українського села й українських чорноземів, і тільки поєднавши свої зусилля з іншими громадськими організаціями та Партією відродження села можна вирішити дану проблему й разом перемогти на виборах до Верховної Ради.
Також, на Форумі було надано слово Леоніду Кириченку - Віце-перзиденту   Асоціації фермерів та приватних землевласників України, Голові Херсонської обласної організації Партії відродження села; Олександру Новальньову - Голові Кримської республіканської Організації Партії відродження села; Івану Томичу - Голові Союзу учасників сільськогосподарських Кооперативів України, який представив грунтовну доповідь щодо соціально-економічної ситуації на селі. Висловили свою позицію і представники фермерського руху, сільських вчителів, козацтва та інші.

Доповідь Голови Партії відродження села Дмитра Вороніна на Форумі:
     "Усвідомлюючи історичну відповідальність перед народом України в цей складний для суспільства час, Партія відродження села об`єднає свої зусилля заради порятунку українського села, збереження мови, культури і традицій з Всеукраїнськими громадянами організаціями, які представляють широкі версти населення, працюючи самовіддано не один рік на благо України, суспільства і громади.
8 червня 2012 року десятьма громадськими організаціями і ПВС підписано маніфести про створення громадсько-політичного об`єднання «Буде село – буде Україна» та участь у виборчій компанії до Верховної Ради України.
Маніфест підписали:
Партія відродження села – Дмитро Воронін,
ВГО «Асоціація фермерів та приватних  землевласників України» - Микола Миркевич,
«Союз учасників  сільськогосподарських  Кооперативів України -  Іван Томич,                        
ВГО Всеукраїнське об’єднання ветеранів - Володимир Гуменюк,
ВГО «Спілка молоді села» - Оксана Теслюк,
ВГО «Фахівці земельної сфери» - Наталія Швачка,
ГО «Українська спілка освітян» - Михайло Кононенко,
ГО «Інститут земельної політики» - Микола Стрижак
Соборне козацтво України «Січ» - Руслан Морозовський,
ГО «Київська правозахисна спілка» - Артем Старіков.
Ми розуміємо що на сьогоднішній день суспільство потребує оновленої політичної сили, яка буде тісно співпрацювати з громадськістю і не тільки декларувати у своїх програмах покращення життя людей, а й реально реалізовувати курс відродження України; 
Збереження українських чорноземів и визнання основним господарем на землі – селянина, зменшення навантаження на підприємців, підвищення соціальних стандартів, зарплат і пенсій.
Ідучи на вибори до Верховної ради ми об`єднуємося заради побудови держави, в якій національні багатства будуть належати не купці олігархів, а всьому народу.
Наша спільна мета:
 - побудова країни в якій не можливі політичні репресії ; 
 - усунено політичну корупцію зі стін Верховної Ради, а працездатні люди – забезпечені роботою; 
 - країна, де буде збережено українські чорноземи та ліквідована монополізація продуктових ринків олігархічних компаній.

Ми скасуємо антинародну, пенсійну і податкову реформу та приймемо закон про інвентаризацію земель, закон про сільськогосподарську обслуговуючу кооперацію. 
Україна буде інтегрована до європейського союзу. 
1)      Ми не дамо пограбувати українську землю з 1 січня 2013 року.
2)      Знищимо корупцію і створимо привабливий інвестиційний клімат через демократизацію суспільства, свободу і рух до європейських цінностей.
3)      Через інноваційну економіку збільшимо бюджет України в 2 рази протягом 4 років і підвищимо соціальні стандарти до рівня європейських країн
4)      Законодавчо впорядкуємо господарювання на землі. Не допустимо щорічних втрат із-за вимивання гумусу і зниження родючості грунтів 10 млдр доларів США.
Для виконання поставлених цілей потрібні оновлені політичні сили. Саме такою силою виступає Партія відродження села, партія, яка створена, існує і діє в інтересах українського народу, заради майбутнього України.
Чи можемо ми перемогти на виборах і бути представленими у Верховній Раді?
Безумовно можемо!
Місцеві вибори показали, що там, де партію представляли фахові, порядні люди – ми набрали до 20% голосів виборців, а депутатами місцевих рад стали 54 наших побратима.
На сьогодні існує велика кількість людей – до 35%, які ще не визначились, за кого вони віддадуть свій голос, а центр проблем у свідомості людей переміщується на соціальні та економічні питання, що створює нові можливості для підтримки нашого об’єднання.
Проблемою для суспільства є і те, що на сьогодні не залишилось ні однієї партії, яка б у своїй програмі відстоювала інтереси селянина і готова була брати участь у виборах, окрім нашої.
Якщо ми зайдемо на провідні інтернет-сайти незалежного голосування:  Цензор,  Незалежне бюро новин, Репортер, то побачимо, що наша партія входить в десяток найбільш підтримуваних, і це не враховуючи того, що основний наш виборець не міський інтернет-користувач, а сільський житель. Тобто, 30% українців.
Тому, 5% прохідного барру нас не лякає і при спільній згуртованій роботі наших активістів в селах, селищах, сільських районах, де не буде активно працювати ні одна партія,  у нас є всі можливості отримати позитивний результат.
Разом – переможемо на виборах до Верховної Ради та реалізуємо програму «Відродження України!
Слава Україні!"