пятница, 29 марта 2013 г.

Позапарламентська опозиція збирається на Форум патріотичних сил

Наприкінці квітня в Україні відбудеться Національний форум патріотичних сил як позапарламентської опозиції.
Про це повідомив голова Партії відродження села Дмитро Воронін на прес-конференції в УКРІНФОРМі.
«Національний форум патріотичних сил «Україна» заплановано провести наприкінці квітня. Його організаторами є Партія відродження села, партія «Спільна дія», партія «Народний порядок», Асоціація фермерів та приватних землевласників України, Союз сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, Спілка освітян, Об'єднання ветеранів та ще декілька всеукраїнських громадських організацій», - сказав Воронін.

За його словами, це буде надпартійне об'єднання у формі позапарламентської опозиції, яка сповідує правоцентристську ідеологію.
«Ми хочемо реальних правоцентристських поглядів, і будемо ці погляди нести у суспільство, робити все, щоб ця ідеологія, які ми сповідуємо, перемогла в Україні», - сказав Воронін.
Він наголосив, що політичні сили, які входять до об'єднання, виступають за побудову соціально спрямованої економіки, подолання корупційних схем на всіх рівнях, залучення зовнішніх та внутрішніх інвестицій, покращення соціальних стандартів, демократизацію усіх сфер державного життя.
«Ми не формуємо об'єднання під лідера, - зазначив голова партії Воронін, - і нам у цьому сенсі важко, оскільки інші партії вибудовуються під конкретну особу, але ми стоїмо саме на таких засадах».

Джерело: УКРІНФОРМ